Mailhotel

Mailhotel leje

 

Mailhotel og priser

Mailhotel Pro

Pris 49,00 DKK
Antal pop / imap konti Ubegrænset
Plads 2 GB
Antispam / virus scan Ja
Webmail Ja
Mulighed for smtp Ja
Online mailadministration Ja
Daglig backup Ja
Telefon / mailsupport Ja

 

Betalingsbetingelser og opsigelse:
Alle priser er excl. moms + netto 7 dage. Mailhoteller afregnes for 12 mdr. af gangen.

Opsigelse løbende måned + 30 dage inden næste opkrævning.

Login via webmail:
Er du meget på farten, kan du via din internetbrowser tjekke din mailkonto hvor som helst og på hvilken som helst computer:

Adresse til webmail: https://webmail.systemina.dk

For at logge ind skal du bruge din mailadresse som brugernavn og det password du har fået udleveret i forbindelse med opsætningen af din mailkonto.

Login til mail administration:
For at få adgang til vores mail administrationsværktøj skal kontoen aktiveres. Send en mail til cube@cube.dk, og angiv hvilket password du eventuel ønkser som login. Brugernavnet er altid domænenavnet. Når kontoen er aktiveret kan du selv styre din E-mailkonto opsætning samt oprette nye eller slette E-mail konti.

Adresse til mail administration: https://mailadmin.systemina.dk

Mail, Antispam og Antivirus:

Mail er en vigtig del af arbejdsdagen. Vi skal kunne regne med, at mailen er trygt leveret hos modtageren og at modtagelse af mails er ligeså smertefrit. Derfor skal mail bare virke hele tiden, uden forsinkelser eller afbrydelser. Det er i hvert fald vores opfattelse af, hvordan mail skal virke.

Det skal være sikkert at bruge. Der er ikke nogen, der ønsker at modtage utilsigtet mails med indhold uden relevans samt filer, som kun gør skadelige ting. Derfor er alle vores mailløsninger som standard leveret med Antivirus og Antispam.

Vi gør meget ud af at rådgive omkring opsætning af mail konti, Antivirus og Antispam, så du får det største udbytte. Lad os hjælpe dig videre med en god og sikker mailløsning, så din hverdag kan forløbe uden bekymringer omkring levering og modtagelse af mails.

Anvendelse af samme mail server til ind- og udgående post:

Login på din email konto i den mail klient du bruger, f.eks. Outlook som der er vist herunder.

1. Indtast Brugernavn og Adgangskode. Server til udgående post skal være "imap.systemina.dk", ret portnummer "993" og krypteringsmetoden skal være "SSL/TLS". Klik derefter på Udgående post, og se næste billede herunder.

Opsætning af mail til samme indgående server

2. Server til udgående post er "asmtp.systemina.dk" og ret portnummer er "587". Vælg derefter krypteringsmetode "STARTTLS" eller bare SSL hvis det er på mobil..

  Opsætning af udgående post